Til forsiden   Kontakt  
  
  
 
Sponsorer

Nyheder fra forbundet
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
DAI spiller krolf på plejehjem i Sønderborg kommune

Der var både mobile krolfspillere samt beboere med rollator, da der blev dystet på Hørup plejehjem på Als. Alle plejehjem i Sønderborg kommune havde fået en invitation og 36 personer havde valgt at bruge nogle timer med krolf, kaffe og fællesskab i Hørup plejehjems smukke omgivelser. Der blev fundet vindere for både herre og damer - og Senioridrætsudvalgets to udsendte, Søsser Buch Outzen og Jørn Tang (billedet) sørgede for, at alle fik en god oplevelse.

Arrangementet var en del af DAI´s samarbejdsaftale med Sønderborg kommune om at gøre flere 60+ borgere fysisk aktive i et fællesskab.

Nyt Certificeret Senior Idrætscenter i Esbjerg kommune

Der var liv og glade dage, da Søsser Buch Outzen fra region Syddanmarks regionsledelse uddelte Lyngvej Plejecenter deres diplom, som synligt bevis på, at de nu kan kalde sig DAI Senioridræts Center. Både beboere og deres pårørende var mødt talstærkt op og der var lavet det helst store kagebord. Arrangementet bød ud over taler også mulighed for at prøve mange af de aktiviteter, som de laver på Lyngvej.

 

 

 

Krolf Landsstævne 2018 i KoldingEn fantastisk lørdag i Kolding - og masser af sjove huller var hvad spillerne oplevede. Lidt vådt om middagen blev det også til.

Resultater: Individuel: Resultat_Landsstavne_2018_individuel.pdf

Hold: Resultat_Landsstavne_2018_Hold.pdf