Til forsiden   Kontakt  
  
  
 
Sponsorer

Nyheder fra forbundet
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
DAI ansætter en ny idrætskonsulent med ansvar for Region Syddanmark

Andreas Thiesson skal løfte DAI’s tilstedeværelse i Region Syddanmark, som har haft nogle udfordringer. Han får base i Odense.

Hvad er din baggrund?

Min uddannelsesmæssige baggrund er Cand.scient. i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet. Erhvervsmæssigt har jeg igennem tiden haft forskellige undervisnings- og konsulentfunktioner inden for idrætsverden. Jeg har derudover haft en periode på tre år som selvstændig, hvor vi arbejdede med at integrere bevægelse meningsfuldt i danske og tyske folkeskoler. Jeg kommer dog fra en stilling som drifts- og udviklingschef i en privat virksomhed, hvor vi arbejdede inden for beskæftigelsesområdet både inden for den private og offentlige sektor.

Privat har jeg altid været meget foreningsaktiv, både på udøver-, træner- og bestyrelsesniveau. Jeg har derfor oplevet på egen krop hvilke interesser, udfordringer, glæder mv. vi har i foreningslivet. Dette, tror jeg, bliver vigtigt i min nye rolle som Idrætskonsulent.

Lokalcenter Bytoften i Hjerting holdte certificeringsfest

Mandag den 20. november 2017 blev Esbjerg kommunes 4. certificerede Senioridrætscenter indviet. Folk var mødt talstærk op, både frivillige og beboere. Efter de officielle taler fra lokalcenters leder og regionsudvalgsformand Jørn Tang, var der stor aktivitet. Man kunne tydeligt mærke, at stedet var fyldt med god energi og fællesskab – et rigtig DAI Senioridræts center. Esbjerg kommune har været yderst tilfredse med DAIs arbejde med personale og frivillige og ønsker at certificeringsprocessen fortsætter flere steder i løbet af 2018.

På billedet ses stolegymnastik med Bytoftens beboere.

Esbjerg kommune rykker med DAI Senioridrætscentre

Onsdag den 8. november blev Esbjerg kommunes andet ”DAI certificeret Senioridrætscenter” udnævnt.
Flaget var hejst, da de 50 beboere samt borgerne i lokalområdet fik deres diplom som det synlige bevis for, at de nu var et hus med aktivitet og samvær, et ”DAI certificeret Senioridrætscenter.