Til forsiden   Kontakt  
  
  
 
Sponsorer

Nyheder fra forbundet
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Fuldt hus ved Gråspurvene på Als, da DAI Ryg instruktør kom forbi

Der var fokus på at holde sin ryg sund og stærk da cirka 100 gymnaster og instruktører var til DAI Ryg kursus i Tandslet hallen på Als.
“Det var dejligt at se, at alle var meget aktive og koncentrerede om at lave øvelserne rigtigt", fortæller Dorthe Schack fra Gråspurvene og tilføjer: "Pia var rigtig god til hele tiden at give klare instrukser til, hvordan øvelserne skulle udføres korrekt. Pia gav også tips til, hvordan man i dagligdagen kan træne ryg- og mavemuskler, f.eks. når man står og vasker op eller skræller kartofler”
Efter ca. 5 kvarters træning samledes alle deltagerne til en kop kaffe og lidt frugt, mens Pia gennemgik det udleverede øvelseshæfte og tillige viste, hvordan ryg- og maveøvelser også kan udføres af stolegymnaster.
“Som forening er vi glade for de forskellige tilbud, DAI har til foreningerne og kan kun anbefale andre at gøre brug af dem. Det giver god variation i den normale træning og foreningens medlemmer og instruktører får ny inspiration til træning hjemme og på holdene, slutter Dorthe Schack”.

Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.