Til forsiden   Kontakt  
  
  
 
Sponsorer

Nyheder fra forbundet
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Region Syddanmark går forrest og får ældre i bevægelse på plejecentre i Esbjerg kommune

DAI starter 2017 med at underskrive en samarbejdsaftale med Esbjerg kommune omkring certificering af Senioridrætscentre. Det er 3 plejecentre i kommunen, som har ønsket at starte en proces mod, at deres huse skal være mere åbne for aktiviteter for lokale borgere i samspil med beboerne og ansatte på stederne. Aftalen bygger videre på en certificerings succes på et af kommunens andre plejecentret, Esehuset i Sædding.

Distriktschef i Omsorg Distrikt Nord, Esbjerg kommune, Karen Rask Pedersen siger, ”vi har været glade for den øgede fysiske aktivitet, som borgerne på plejecentret Esehuset har fået, i samspil med frivillige borgere fra lokalområdet. Det lever klart op til vores vision: Energi til det gode og sunde liv – et fælles ansvar, og derfor giver det god mening at fortsætte vores samarbejde med DAI omkring en lignende certificering på 3 andre plejecentre i distriktet”.

De 3 steder er plejecenter Bytoften i Hjerting, Landlyst i Tarp og Gjersing Midtby og DAI ser frem til samarbejdet med de 3 nye lokalcentre.

”At gøre plejecentre til et slags ”klubhus for bevægelse” for både lokalområdet og beboerne er en nytænkning af kommunale faciliteter, som vi glæder os til at blive en del af. Alle ønsker at blive ældre, men ikke være ældre, så vi prøver at holde de ældre unge”, siger udvalgsformand for senioridrætten i Sydjylland, Jørn Tang med et smil på læben.

Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.